LOGARE pacienti
LOGARE medici
Centrul Medical Panduri va aduce la cunostinta urmatoarele noutati in departamentul de cardiologie:
Incepand cu 01 februarie 2012 Doamna Prof. Dr. Muraru Minerva se alatura echipei Departamentului de Cardiologie.

Cu o experienta profesionala de aproape 40 de ani,membru marcant a vietii medicale romanesti, Doamna Profesor este recunoscuta ca un clinician exceptional, un profesionist desavirsit si un Om cu suflet mare.

Doamna Profesor Dr. Muraru Minerva va efectua in cadrul Centrului Medical Panduri consultatii de Cardiologie si Medicina Interna. La nevoie, pacientii vor beneficia de investigatii paraclinice suplimentare: analize de laborator, examinare ecografica (ecografe Siemens/GE),ECG,monitorizare Holter ECG/TA, test de efort etc.

Centrul Medical Panduri se afla in relatii contractuale cu CASMB si pentru specialitatea Cardiologie. Pacientii cu bilete de trimitere, de la medicul de familie se vor putea programa la doamna Doctor Ionici Anca, medic specialist cardiologie, competenta ecocardiografie.

Centrul Medical Panduri si-a imbogatit gama de specialitati clinice cu inca doua specialitati importante pentru sanatatea dumneavoastra:
  • ENDOCRINOLOGIA
    • Dr. Neamtu Doina-Maria - medic primar Endocrinologie si Expertiza medicala a capacitatii de munca, Doctor in stiinte medicale, Cercetator stiintific principal, competenta Ecografie endocrina
  • DERMATO-VENEROLOGIE
    • Dr. Pana Cristina – medic primar Dermato-venerologie, competenta Ecografie generala