Accesare Pacient Accesare Medic
Rezultate Online

Programari
021 9901

Promotia -15% reducere Tiroida sanatoasa

Publicat la data de 13-02-2017

Promotia ,,Tiroida sanatoasa,,

Cand ai verificat ultima data sanatatea tiroidei?

Semnele si simptomele de alarma intalnite frecvent in bolile tiroidiene sunt deseori neglijate deoarece acestea se pot instala in timp si uneori pacientii nu remarca schimbarile aparute din obisnuinta.

Daca te regasesti in descrierea simptomelor de mai jos, este timpul sa mergi la medicul Endocrinolog pentru a-ti verifica buna functionare a tiroidei, ne explica  Dr. Amalia Arhire, medic specialist Endocrinolog in cadrul Centrului Medical Panduri.

 Tiroida este o glanda endocrina importanta care regleaza metabolismul bazal, functia cardiaca, cresterea si dezvoltarea, activitatea rinichilor si a intestinului. Ai putea suferi de o afectiune tiroidiana daca ai observat ca ai tulburari de inghitire sau de respiratie, scadere sau crestere in greutate, transpiratii, iritabilitate, insomnii sau somnolenta, palpitatii, caderea accelerata a parului, unghii friabile, accelerarea tranzitului intestinal sau constipatie, intoleranta la caldura sau la frig, edeme ale pleoapelor etc. De asemenea, aceste afectiuni cresc riscul si pentru  osteopenie si osteoporoza.

Patologia tiroidiana este mai frecventa la femei fata de barbati  in ceea ce priveste afectiunile autoimune asociate cu hiper sau hipotiroidism, insa barbatii sunt mai predispusi la cancere tiroidiene. Deficitul de iod endemic Romaniei a predispus tara nostra la o multitudine de afectiuni tiroidiene.

Nodulii tiroidieni  pot apare la una din doua persoane pana in varsta de 60 ani si  indica prezenta unei afectiuni tiroidiene si trebuie evaluati intrucat cei de dimensiuni mari pot da compresie pe structurile invecinate- esofag sau trahee sau pot deveni autonomi si deci pot produce mai multi hormoni tiroidieni decat in mod normal. Marea majoritate sunt benigni insa in 5-10% din cazuri sunt maligni, existand o serie de factori de risc precum sexul masculin, iradierea in zona cefalica, istoricul familial de cancer tiroidian, etc.

Evaluarea tiroidiana se realizeaza prin consult completat de ecografie tiroidiana si analize specifice de laborator.

Regulamentul promotiei.

1.Promotia ,,Tiroida sanatoasa!,, se adreseaza persoanelor  care solicita in momentul programarii participarea la aceasta promotie. Promotia se desfasoara  intre 13 Februarie si 31 Martie 2017, in limita locurilor disponibile. Prioritatea programarilor o au persoanele in ordinea solicitarii. Promotia se adreseaza exclusiv serviciilor cu plata. Analizele de laborator se recolteaza in oricare dintre sedii cu minim 3 zile anterior programarii la consult si ecografie tiroidiana.

2.Centrul Medical Panduri isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament si/sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, si/sau sa schimbe regulile de participare, dar avand obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala, prin intermediul clinicilor  si al site-ului www.cmpanduri.ro precum si pe pagina de Facebook Centrul Medical Panduri. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inainte de intrarea in vigoare.

Pentru participare este necesara utilizarea cartii de identitate valabile. La aceasta promotie nu se pot cumula voucherele si alte discounturi oferite de Centrul Medical Panduri, astfel ca, pentru participarea la promotie, pretul platit de pacient trebuie sa fie de 272 ron dupa aplicarea celorlalte discounturi.

3. Pentru participarea la promotie si beneficierea de pachetul promotie, intervalul dintre data efectuarii programarilor si data efectuarii consultului, nu trebuie sa depaseasca 30 de zile calendaristice, ultima data a consultului fiind 31 Martie 2017.

4. Participarea la aceasta promotie implica acceptarea prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament. Dreptul de participare la Promotie  apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

4.1 Poate participa la promotie orice persoana fizica cu domiciliul in Romania  cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la data inceperii promotiei, Campaniei in clinicile Panduri si Arcul de Triumf  ale Centrului Medical Panduri, in conditiile prezentului Regulament. Minorii pot participa la aceasta promotie exclusiv insotiti de reprezentantul legal.

5. Mecanismul promotiei

5.1.Persoanele care doresc sa participe la promotie trebuie sa sune la nr. de telefon 021.99 01 perioada  13.02.2017 - 31.03.2017, pentru a putea beneficia de o programare in vederea beneficierii de discount-ul de 15%  acordat exclusiv la 3 analize de laborator (TSH, FREET4, ATPO), consult endocrinologic si ecografie tiroidiana.

Programarea telefonica se va realiza de catre participant in orice zi de Luni pana Vineri, in intervalul orar 8:00 – 19:00 al zilei in clinicile Panduri si Arcul de Triumf in intervalul orar comunicat ca disponibil de catre receptie.

Analizele de laborator se recolteaza de Luni pana Vineri interval orar 8:00-11:00 in oricare din sediile Centrului Medical Panduri cu minim 3 zile anterior programarii la consultul endocrinologic si ecografia tiroidiana.

5.2.La momentul efectuarii programarii telefonice, participantului i se vor solicita datele de identificare al carui titular este in vederea verificarii indeplinirii conditiilor de participare la promotie.

5.3. In ziua si la ora programata pentru testare, persoana respectiva se va prezenta in mod obligatoriu cu urmatoarele:

(i)  conditia perioadei de maxim 30 de zile calendaristice dintre data efectuarii programarii si data consultului, fara a depasi data de  31 Martie 2017

(ii) act de identitate;

5.4. Centrul Medical Panduri este raspunzator  doar de plata impozitului cu retinere la sursa (in cazul premiilor impozabile) aplicabil veniturilor individuale provenite din campaniile promotionale, impozit pe care Organizatorul Promotiei  este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

5.5. Participantilor la promotie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a promotiei (cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea consultarii Regulamentului Campaniei, cheltuieli legate de programare etc.). Cheltuielile mai sus prevazute nu sunt si nici nu vor putea fi considerate a fi „cheltuieli indirecte” in sensul Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, astfel cum a fost republicata, cu modificarile ulterioare.

Sectiunea 6. Participantii persoanele lipsite de capacitate juridica

In cazul in care pacientul care beneficiaza de promotie este o persoana lipsita de capacitate de discernamant, aceasta va fi supus testarii numai cu acordul si insotit de tutore/ reprezentantul/ ocrotitorul sau legal si este indreptatita  sa  intre in posesia rezultatului testarii prin intermediul tutorelui/ reprezentantului/ ocrotitorului sau legal.

Sectiunea 7. Litigii:

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Centrul Medical Panduri si participantii la Promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente din  Romania.

Sectiunea 8. Incetarea Promotiei

8.1. Prezenta Promotie inceteaza la momentul expirarii perioadei sale de desfasurare, daca nu a intervenit prelungirea sa.

Prezenta promotie poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa de a mai continua prezenta promotie.

8.2.Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului Regulament  si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora.

Sectiunea 9. Forta Majora:

9.1. Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

9.2. Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea promotiei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1351 C. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la promotie, in Centrul Medical Panduri, pe www.cmpanduri.ro si pe pagina de Facebook Centrul Medical Panduri in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

Sectiunea 10. Prelucrarea datelor personale

10.1 Prin prezentul, Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezenta promotie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament oficial si legislatiei in vigoare. Participantii la Campanie in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) si dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor participantilor.

Sectiunea 11. Regulamentul Oficial al promotiei

Regulamentul Oficial al acestei Promotii este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, pe toata durata promotiei, la www.cmpanduri.ro, precum si pe pagina de Facebook Centrul Medical Panduri. Neaccesarea tuturor serviciilor din pachet, din motive neimputabile Centrului Medical Panduri nu confera dreptul participantului la promotie de a-i fi rambursata o parte din pretul achitat pentru pachetului de servicii medicale.